Assalamualaikum dan Selamat Datang ke Blog saya... Sinari Hidup Anda dengan Iman dan Takwa

carian

Muey thai

assalamualaikum...hari ini nak share sedikit pengalaman diri ini pada sabtu lalu... sabtu lalu ada program penutupan sukan rakyat dan program 3K...

pelbagai ragam telah ku lihat...semua itu akan menjadi sebuah kenangan...


ini adalah salah satu kenangan bersama senior sy yang kini semester akhir dan mengikuti kelab Muey thai Kenyalang...bulan 5 nie dia akan ke KL untuk wakil sarawak dalam pertandingan Muey thai... hope dapat menimba ilmu seni pertahankan diri Muey thai sebelum hujung tahun ini...

masa program penutupan itu,sy bersama seorang kawan dan senior sy membuat persembahan Muey thai...itulah pertama kali sy membuat persembahan secara spontan...hehe 
ini video persembahan sy bersama senior dan junior sy :)


video


sampai disini sahaja ingin sy share kepada anda semua... :)

2 ulasan:

  1. acece.. tepuk tangan sikit, hehe
    muey thai baru tahu hari ni, sebelum ni tak tahu pun..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe seni pertahankan diri dari thai...org kelantan byk join ni...hehe xpe..hari nie cik pensil dah tahu kan? :)

      Padam